Universitat de València Postgrau
Castellano  | Valencià
Tipo de cursoÁrea temática
ModalidadFecha inicio

Máster Propio en Fotografía: Producción y Creación.

3.ª Edición - Código 17411050
Tipo de curso: Master Propio
Área temática:  Ciencias de la Educación
Modalidad: Presencial

Anàlisis y reflexión

Es busca dotar d'una base teòrica als projectes fotogràfics. Mitjançant les teories de les imatge i de les diferents tipologies de la crítica fotogràfica, s'aportarà a l'alumnat un aprofundiment acadèmic que li permetrà reflexionar sobre la fotografia. A més, la importància de la simbologia a la comunicació audiovisual i la relació de l'art fotogràfic amb el museu són dos aspectes que també contempla este apartat
Historia

L'evolució de la fotografia des de principis del segle XX fins a l'actualitat és la part central d'este mòdul. De la mà d'experts en este àmbit, s'exposarà la concepció i el desenvolupament que va viure esta disciplina a la modernitat, les avantguardes i la postmodernitat. Un repàs a les últimes dècades culminarà amb la fotografia més actual.
Metodologies del projecte

Este mòdul està plantejat per a guiar i orientar a l'alumnat en l'elaboració dels seus projectes fotogràfics. La ideació d'un assaig, la forma més adequada de presentar i difondre un projecte o la legislació que envolta a un treball són alguns dels punts que destaquen en este apartat.
Pràctiques contemporànies

Este mòdul pretén apropar a l'alumnat les últimes tendències sobre fotografia, amb especial èmfasi als distints camps. A través de classes desenvolupades per especialistes, es farà un anàlisi en profunditat de la situació recent de la fotografia i es buscarà aproximar-se a les corrents actuals als estudiants, per tal que puguen posar en pràctica els coneixements apresos en els seus projectes.
Trabajo de Investigación

volver a la selección anterior Preinscripción al curso
Estoy interesado en este curso Rellena el formulario y nos pondremos en contacto contigo para informarte de lo que necesites.
Nombre y apellidos

Teléfono

E-mail

Comentarios
Código seguridad
 
compartir