4a Edició - Codi 18721770

Array ( [CODIGO] => 18721770 [EDICION] => 4 [SITUACION] => Aprobado [SITUACION_BIS] => Retirado [MATRICULA] => 1100 [MATRICULA_2] => 0 [MATRICULA_3] => 0 [HORAS] => 60.00 [FECHA_INICIO] => 02/01/2019 [FECHA_FIN] => 31/12/2019 [LUGAR] => A distancia [NOMBRE_EMPRESA_ORGANIZADOR] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal [FECHA_FIN_PREINSCRIPCION] => 21/02/2019 [AREA] => 7 [NOMBRE_EMPRESA_PATROCINADO] => [NOMBRE_EMPRESA_COLABORADOR] => [OBSERVACIONES_PREINSCRIPCION] => [TIPO_DOCENCIA] => A distancia [TIPO_DOCENCIA_1] => 4 [TIPO_DOCENCIA_2] => A distancia [AULA_VIRTUAL_ADEIT] => 0 [TIPO_CURSO] => Postgrado [TIPO_CURSO_1] => Postgrado [DIRECCION_URL] => [AÑO_CURSO] => 30 [URL_VIDEO] => [URL_FACEBOOK] => [URL_TWITTER] => [META_TITLE] => [META_DESCRIPTION] => [META_KEYWORDS] => Master en Calidad y Seguridad en el Sector Agroalimentario A distancia [DIRECCION_CURSO_CORTO] => gestion-calidad-agroalimentario [GESTOR_NOMBRE] => Emilio [GESTOR_APELLIDOS] => Hernández Núnez [GESTOR_EMAIL] => emilio.hernandez@fundacions.uv.es [ADMINISTRATIVO_NOMBRE] => Jorge [ADMINISTRATIVO_APELLIDOS] => Bueno [ADMINISTRATIVO_EMAIL] => jorge.bueno@fundacions.uv.es [ES_INTERNO] => 1 [EMAIL_EXTERNO] => informacion@adeituv.es [PREINSCRIPCION_WEB] => 0 [URL_AULA_VIRTUAL] => [OFERTADO_OTRO] => 0 [ID_CURSO_OFERTADO] => 0 [DESCRIPCION_OFERTADO] => [TELEFONO_EXTERNO] => 96 160 3000 [MATRICULA_PDTE_APROBACION] => [ID_IDIOMA] => [PUBLICAR_WEB] => [area_curs] => Àrea de Salut [NOMBRE_CURSO] => Màster Propi en Gestió de Qualitat i Seguretat en el Sector Agroalimentari [TITULACION] => Màster Propi [HORARIO] => A distància, [REQUISITOS_TITULACION] => Llicenciats/graduats/diplomats en Ciències, Enginyeria i Salut O, si escau, estudiants de Ciències, Enginyeria i Salut als quals els quede menys del 10% per a obtenir el títol de grau, condicionant l'obtenció del títol en el mateix any acadèmic. [REQUISITOS_OTROS] => [ARG_VENTA] => L'objectiu general del master és capacitar als futurs professionals en la gestió de la qualitat i la seguretat alimentària tant en l'àmbit de l'empresa com l'administració i la recerca. Per a açò es divideix el master en una sèrie de mòduls que tracten d'una banda sobre el control de qualitat i l'anàlisi d'aliments, legislació alimentària, gestió de la qualitat, gestió de la seguretat, màrqueting i casos pràctics i Treballe Fi de Master. A continuació s'exposen els objectius parcials a considerar en el master. Com a objectius s'abordaren: -Tècniques per a l'anàlisi nutricional d'aliments, sensorial, microbiològic, tècniques instrumentals, de biologia molecular, estadístiques i per a la recerca epidemiològica. Aquesta Així com la Norma Internacional ISO 17025 que estableix els requisits generals per a la competència en la realització d'assajos o de calibratges, inclòs el mostreig. Cobreix els assajos i els calibratges que es realitzen utilitzant mètodes normalitzats, mètodes no normalitzats i mètodes desenvolupats pel propi laboratori. -Aspectes de legislació alimentària en general i incidint en qüestions com les alertes alimentàries, la trazabilidad i l'etiquetatge. - La Norma ISO 9001 perquè s'ha convertit en un model per a l'assegurament de la qualitat en el desenvolupament, el disseny, el servei, la producció i la instal·lació d'un producte o servei. -Auditories per a obtenir evidències i certificació de sistemes de gestió que demostren la capacitat per a proporcionar de forma coherent productes o serveis que satisfacen els requisits del client i les reglamentacions aplicables. -Gestió del medi ambient en la indústria alimentària a causa que la preocupació ambiental està adquirint cada vegada més importància en el comerç internacional, fins i tot les empreses que tenen una regulació flexible en els seus països d'origen estan obligades a millorar els seus acompliments ambientals si és que desitgen competir amb èxit en l'estranger. -Prevenció de Riscos Laborals en la indústria alimentària per a conèixer els riscos i les mesures preventives. -S'aprofundira en el sistema d'autocontrol d'anàlisi de perills i control de punts crítics (APPCC) així com en els diferents esquemes de gestió com les normes internacionals ISO 22000:2005 i les normes privades del British Retail Consortium (BRC) i d'Internacional Featured Standards (IFS), d'implantació estesa a nivell internacional i que col·laboren a complir tots els requisits legals dels productes alimentosos. - La contaminació maliciosa d'aliments mitjançant la introducció de patògens o productes tòxics és vista com una amenaça real pel que s'abordara el bioterrorismo en relació amb la seguretat alimentària. -Es tractarà la importància del màrqueting per a poder diferenciar-se de la competència a través del condicionament del producte, l'envasament i etiquetatge, la utilització de marques, i la innovació dins del sector agroalimentari. Tot açò molt important per a crear un posicionament de la marca en la ment del consumidor. Diversos casos pràctics de diversos sectors agroalimentaris s'estudiaran en profunditat. Es realitzarà un Treball Fi de Màster. [ARG_VENTA2] => [AÑO_CURSO_DESC] => [MODALIDAD_EVALUACION] => [MODALIDAD_EVALUACION2] => [OBSERVACION_MATRICULA_1] => [OBSERVACION_MATRICULA_2] => [OBSERVACION_MATRICULA_3] => [SALIDA_PROFESIONAL] => El present Màster capacita als futurs professionals en la gestió de la qualitat i la seguretat alimentària, tant en l'àmbit de l'empresa com l'administració i la recerca. - Control de qualitat i l'anàlisis d'alimentós en la indústria alimentària. - Control de la Seguretat alimentària i de la Reglamentació en qualitat alimentària en l'empresa d'alimentació. - Gestió de la qualitat i gestió de la Seguretat Alimentària en la indústria agroalimentària. - Gestió de màrqueting en empresa alimentària. [CRITERIO_ADMISION] => [CRITERIO_ADMISION2] => [CRITERIO_ADMISION3] => [FORMACION_APRENDIZAJE] => [FORMACION_APRENDIZAJE2] => [FORMACION_APRENDIZAJE3] => [ANO_CURSO_DESC] => Curs 2018/2019 [programa] => Array ( [0] => Array ( [CODIGO_CURSO] => 18721770 [AÑO_CURSO] => 30 [CODIGO] => 1 [NOMBRE_MATERIA] => [NOMBRE_MATERIA_VAL] => [DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3 [DESCRIPCION1] => 1.1. Análisis nutricional de alimentos 1.2. Análisis sensorial de alimentos 1.3. Análisis microbiológico de alimentos 1.4. Técnicas instrumentales en el control de la calidad y la seguridad alimentaria 1.5. Técnicas de biología molecular en el control de la calidad y la seguridad alimentaria 1.6. Técnicas estadísticas en el control de la calidad y la seguridad alimentaria 1.7. Técnicas para la investigación epidemiológica 1.8. Gestión de laboratorios de análisis: acreditación ISO 17025 [DESCRIPCION2] => [DESCRIPCION3] => [DESCRIPCION1_VAL] => [DESCRIPCION2_VAL] => [DESCRIPCION3_VAL] => [ORDEN] => 1 ) [1] => Array ( [CODIGO_CURSO] => 18721770 [AÑO_CURSO] => 30 [CODIGO] => 2 [NOMBRE_MATERIA] => [NOMBRE_MATERIA_VAL] => [DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3 [DESCRIPCION1] => 2.1. Legislación Alimentaria 2.2. Alertas Alimentarias: legislación, control e información 2.3. Trazabilidad 2.4. Etiquetado [DESCRIPCION2] => [DESCRIPCION3] => [DESCRIPCION1_VAL] => [DESCRIPCION2_VAL] => [DESCRIPCION3_VAL] => [ORDEN] => 2 ) [2] => Array ( [CODIGO_CURSO] => 18721770 [AÑO_CURSO] => 30 [CODIGO] => 3 [NOMBRE_MATERIA] => [NOMBRE_MATERIA_VAL] => [DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3 [DESCRIPCION1] => 3.1. Sistemas de Gestión de Calidad: herramientas, modelos y normalización. ISO 9001 3.2. Auditorías y certificación de sistemas de gestión 3.3. Gestión de Medio ambiente en la industria alimentaria 3.4. Prevención de Riesgos Laborales en la industria alimentaria [DESCRIPCION2] => [DESCRIPCION3] => [DESCRIPCION1_VAL] => [DESCRIPCION2_VAL] => [DESCRIPCION3_VAL] => [ORDEN] => 3 ) [3] => Array ( [CODIGO_CURSO] => 18721770 [AÑO_CURSO] => 30 [CODIGO] => 4 [NOMBRE_MATERIA] => [NOMBRE_MATERIA_VAL] => [DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3 [DESCRIPCION1] => 4.1. Seguridad Alimentaria: sistemas de autocontrol APPCC. Codex Alimentarius 4.2. Herramientas para la evaluación de riesgos 4.3. Monitorización de Puntos de Control Crítico 4.4. Evaluación de Riesgos emergentes: alérgenos, riesgos nutricionales. Cancerígenos 4.5. Certificación en Seguridad Alimentaria: ISO 22000:2005, IFS, BRC 4.6. Bioterrorismo y Seguridad Alimentaria [DESCRIPCION2] => [DESCRIPCION3] => [DESCRIPCION1_VAL] => [DESCRIPCION2_VAL] => [DESCRIPCION3_VAL] => [ORDEN] => 4 ) [4] => Array ( [CODIGO_CURSO] => 18721770 [AÑO_CURSO] => 30 [CODIGO] => 5 [NOMBRE_MATERIA] => [NOMBRE_MATERIA_VAL] => [DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3 [DESCRIPCION1] => 5.1. Innovación en la industria alimentaria. 5.2. Marketing en la empresa agraria y alimentaria 5.3. Comercio Internacional y Seguridad Alimentaria [DESCRIPCION2] => [DESCRIPCION3] => [DESCRIPCION1_VAL] => [DESCRIPCION2_VAL] => [DESCRIPCION3_VAL] => [ORDEN] => 5 ) [5] => Array ( [CODIGO_CURSO] => 18721770 [AÑO_CURSO] => 30 [CODIGO] => 6 [NOMBRE_MATERIA] => [NOMBRE_MATERIA_VAL] => [DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3 [DESCRIPCION1] => Trabajo Fin de Máster [DESCRIPCION2] => [DESCRIPCION3] => [DESCRIPCION1_VAL] => [DESCRIPCION2_VAL] => [DESCRIPCION3_VAL] => [ORDEN] => 6 ) ) [professors] => Array ( [0] => Array ( [DNI] => uni31157 [NOMBRE_PERSONA] => Emilia [APELLIDOS] => Ferrer García [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Profesor/a Titular de Universidad [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [1] => Array ( [DNI] => emp137932 [NOMBRE_PERSONA] => Lidia [APELLIDOS] => Gil Ventura [PDI] => 4 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => Técnica Superior de Calidad Bureau Veritas. [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [2] => Array ( [DNI] => uni46965 [NOMBRE_PERSONA] => María Luisa [APELLIDOS] => Guillén Domínguez [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Contratado/a Doctor/a [NPI] => I4338 [EMAIL_FACULTAD] => mguilled@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [3] => Array ( [DNI] => emp137930 [NOMBRE_PERSONA] => Carmen [APELLIDOS] => Igualada Cañas [PDI] => 4 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => Profesora Asociada. Universitat de València - Estudi General [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [4] => Array ( [DNI] => uni54665 [NOMBRE_PERSONA] => Cristina [APELLIDOS] => Juan García [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Profesor/a Titular de Universidad [NPI] => I6129 [EMAIL_FACULTAD] => Cristina.Juan@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [5] => Array ( [DNI] => emp60209 [NOMBRE_PERSONA] => Jorge Rafael [APELLIDOS] => Mañes Font [PDI] => 4 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => Licenciado en Administración y Dirección de Empresas. Universitat de València .Graduado Europeo en Dirección de Empresas [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [6] => Array ( [DNI] => uni9062 [NOMBRE_PERSONA] => Jordi [APELLIDOS] => Mañes Vinuesa [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Catedrático/a de Universidad [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [7] => Array ( [DNI] => uni47335 [NOMBRE_PERSONA] => Pedro Vicente [APELLIDOS] => Martínez Culebras [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Profesor/a Titular de Universidad [NPI] => H7274 [EMAIL_FACULTAD] => Pedro.Martinez@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [8] => Array ( [DNI] => uni54604 [NOMBRE_PERSONA] => Giuseppe [APELLIDOS] => Meca De Caro [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Contratado/a Doctor/a Interino/a [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [9] => Array ( [DNI] => emp137929 [NOMBRE_PERSONA] => Eva María [APELLIDOS] => Molina Pérez [PDI] => 4 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => Técnica Superior de la Consellería de Sanitat. [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [10] => Array ( [DNI] => uni1481 [NOMBRE_PERSONA] => Juan Carlos [APELLIDOS] => Moltó Cortés [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Profesor/a Titular de Universidad [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [11] => Array ( [DNI] => emp217117 [NOMBRE_PERSONA] => Yelko [APELLIDOS] => Rodriguez Carrasco [PDI] => 4 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => Analista/Doctor en ciencias de la alimentación. Universitat de Valencia. [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [12] => Array ( [DNI] => uni40944 [NOMBRE_PERSONA] => Pilar [APELLIDOS] => Ruíz Vázquez [PDI] => 2 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Investigación Escala Técnica Media [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [13] => Array ( [DNI] => emp47231 [NOMBRE_PERSONA] => María Isabel [APELLIDOS] => Sospedra López [PDI] => 4 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => Licenciatura en Farmacia [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [14] => Array ( [DNI] => uni52663 [NOMBRE_PERSONA] => Josefa [APELLIDOS] => Tolosa Chelós [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Profesor/a Asociado de Universidad [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [15] => Array ( [DNI] => emp28801 [NOMBRE_PERSONA] => Lourdes [APELLIDOS] => Zubeldia Lauzurica [PDI] => 4 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) ) [direccio] => Array ( [0] => Array ( [0] => Array ( [DNI] => uni31157 [NOMBRE_PERSONA] => Emilia [APELLIDOS] => Ferrer García [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Profesor/a Titular de Universidad [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) ) ) )

Màster Propi en Gestió de Qualitat i Seguretat en el Sector Agroalimentari


Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2018/2019

Tipus de curs: Màster Propi

Nombre de crèdits: 60.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 21/02/2019

Data inici: Gener 2019

Data fi: Desembre 2019

Matrícula: 1100 € (import preu públic)

Modalitat: A distancia

Lloc d'impartició: A distancia

Horari: A distància,

Més informació

Objectius del curs

L'objectiu general del master és capacitar als futurs professionals en la gestió de la qualitat i la seguretat alimentària tant en l'àmbit de l'empresa com l'administració i la recerca.
Per a açò es divideix el master en una sèrie de mòduls que tracten d'una banda sobre el control de qualitat i l'anàlisi d'aliments, legislació alimentària, gestió de la qualitat, gestió de la seguretat, màrqueting i casos pràctics i Treballe Fi de Master.
A continuació s'exposen els objectius parcials a considerar en el master.

Leer más

Objectius professionals

El present Màster capacita als futurs professionals en la gestió de la qualitat i la seguretat alimentària, tant en l'àmbit de l'empresa com l'administració i la recerca.
- Control de qualitat i l'anàlisis d'alimentós en la indústria alimentària.
- Control de la Seguretat alimentària i de la Reglamentació en qualitat alimentària en l'empresa d'alimentació.

Leer más

Solicita información

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

FAQS
 
Imprimir la informaciò