13a Edició - Codi 18721110

Array ( [CODIGO] => 18721110 [EDICION] => 13 [SITUACION] => Aprobado [SITUACION_BIS] => Retirado [MATRICULA] => 1300 [MATRICULA_2] => 0 [MATRICULA_3] => 0 [HORAS] => 60.00 [FECHA_INICIO] => 02/01/2019 [FECHA_FIN] => 31/12/2019 [LUGAR] => A distancia [NOMBRE_EMPRESA_ORGANIZADOR] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal [FECHA_FIN_PREINSCRIPCION] => 21/02/2019 [AREA] => 7 [NOMBRE_EMPRESA_PATROCINADO] => [NOMBRE_EMPRESA_COLABORADOR] => [OBSERVACIONES_PREINSCRIPCION] => [TIPO_DOCENCIA] => A distancia [TIPO_DOCENCIA_1] => 4 [TIPO_DOCENCIA_2] => A distancia [AULA_VIRTUAL_ADEIT] => 0 [TIPO_CURSO] => Postgrado [TIPO_CURSO_1] => Postgrado [DIRECCION_URL] => [AÑO_CURSO] => 30 [URL_VIDEO] => [URL_FACEBOOK] => [URL_TWITTER] => [META_TITLE] => [META_DESCRIPTION] => [META_KEYWORDS] => Master en Dietética y Dietoterapia A Distancia [DIRECCION_CURSO_CORTO] => dietetica-dietoterapia [GESTOR_NOMBRE] => Emilio [GESTOR_APELLIDOS] => Hernández Núnez [GESTOR_EMAIL] => emilio.hernandez@fundacions.uv.es [ADMINISTRATIVO_NOMBRE] => Jorge [ADMINISTRATIVO_APELLIDOS] => Bueno [ADMINISTRATIVO_EMAIL] => jorge.bueno@fundacions.uv.es [ES_INTERNO] => 1 [EMAIL_EXTERNO] => informacion@adeituv.es [PREINSCRIPCION_WEB] => 0 [URL_AULA_VIRTUAL] => [OFERTADO_OTRO] => 0 [ID_CURSO_OFERTADO] => 0 [DESCRIPCION_OFERTADO] => [TELEFONO_EXTERNO] => 96 160 3000 [MATRICULA_PDTE_APROBACION] => [ID_IDIOMA] => [PUBLICAR_WEB] => [area_curs] => Àrea de Salut [NOMBRE_CURSO] => Màster Propi en Dietètica i Dietoteràpia [TITULACION] => Màster Propi [HORARIO] => A distància, [REQUISITOS_TITULACION] => [REQUISITOS_OTROS] => [ARG_VENTA] => El Màster té la seva base en els coneixements adquirits per l'alumne universitari en l'àrea de salut i ha de cobrir les necessitats dels professionals en aquesta àrea i les de la població als que atenen a la llum de l'atenció sanitària del moment actual, per tant aquestes seran les premisses a tenir en compte per definir objectius específics, adequats i realistes. El programa a desenvolupar en aquests estudis ha de tenir present que van dirigits a llicenciats, graduats i diplomats universitaris que, en la major part dels casos, són ja professionals amb experiència. En conseqüència, ha de partir-se en l'aspecte teòric de la situació del nivell de coneixements del titulat format en l'àrea de salut, tenint en compte que alguns han finalitzat els seus estudis fa anys i precisen una actualització dels coneixements segons els avenços científics dels últims anys, i en el pràctic del modus operandi de l'atenció nutricional individual i comunitària existent en els pobles i ciutats de l'Estat mitjançant polítiques de salut. D'una manera àmplia podem assenyalar que els continguts del curs en Dietètica i Dietoteràpia poden estructurar en tres parts: - PART I: Conceptes bàsics, metodologia i eines 1.- Objectius 2.- Els aliments, els nutrients que aporten i la seva relació amb les malalties 3.- Les substàncies antinutrients i tòxiques que vehiculen els aliments. 3.- Les necessitats de nutrients i energia i les seves recomanacions 4.- L'avaluació nutricional d'individus i comunitats 5.- La correcta alimentació per a les diferents etapes de la vida i per a l'esport 6.- La correcta alimentació adaptada a preferències personals, culturals o religioses 7.- Bibliografia i fonts d'informació -Part II: L'alimentació aplicada a la malaltia 1.- La valoració nutricional 2.- Dietes adaptades a les patologies de major prevalença en el nostre entorn 3.- Seguiment nutricional del malalt 4.- Educació nutricional del malalt i el seu entorn 5.- Les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries 6.- La nutrició artificial 7.- Dietes inadequades 8.- Coadjuvants del tractament dietètic; herbodietètica, aliments funcionals i nutracèutics 9.-La seguretat alimentària. -Part III: Treball final de Màster Una vegada finalitzat el Màster l'estudiant ha de ser capaç d'interaccionar amb el pacient o la comunitat a fi de millorar l'atenció de la salut en general, per a això ha d'estudiar la situació fisiològica i / o patològica de l'individu, i seguir el seu estat de salut en el temps per verificar la seva evolució, grau de compliment i possibles efectes positius o negatius que poguessin esdevenir. Corregir els defectes dins de les seves competències o sol·licitar l'actuació d'un altre professional sanitari si fos necessari. A nivell comunitari, pot vetllar per plantejar polítiques d'actuació nutricional en matèria comunitària. Durant el Treball Fi de Màster l'estudiant aplicarà els coneixements i competències adquirits durant el curs, a l'elaboració d'un treball amb format científic que es lliurarà en format electrònic per a la seva avaluació. [ARG_VENTA2] => [AÑO_CURSO_DESC] => [MODALIDAD_EVALUACION] => [MODALIDAD_EVALUACION2] => [OBSERVACION_MATRICULA_1] => [OBSERVACION_MATRICULA_2] => [OBSERVACION_MATRICULA_3] => [SALIDA_PROFESIONAL] => Treball en expenedoria d'aliments dietètics i nutracèutics associats a consells nutricionals i saludables [CRITERIO_ADMISION] => [CRITERIO_ADMISION2] => [CRITERIO_ADMISION3] => [FORMACION_APRENDIZAJE] => [FORMACION_APRENDIZAJE2] => [FORMACION_APRENDIZAJE3] => [ANO_CURSO_DESC] => Curs 2018/2019 [programa] => Array ( [0] => Array ( [CODIGO_CURSO] => 18721110 [AÑO_CURSO] => 30 [CODIGO] => 1 [NOMBRE_MATERIA] => [NOMBRE_MATERIA_VAL] => [DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3 [DESCRIPCION1] => 1.1 Introducción a la nutrición 1.2 Balance energético 1.3 De las recomendaciones nutricionales a las guías dietéticas 1.4 Energía 1.5 Etiquetado nutricional 1.6.Macronutrientes 1.7.Micronutrientes 1.8 Otros componentes naturales de los alimentos 1.9. Grupos de alimentos. Tablas de composición de los alimentos [DESCRIPCION2] => [DESCRIPCION3] => [DESCRIPCION1_VAL] => [DESCRIPCION2_VAL] => [DESCRIPCION3_VAL] => [ORDEN] => 1 ) [1] => Array ( [CODIGO_CURSO] => 18721110 [AÑO_CURSO] => 30 [CODIGO] => 3 [NOMBRE_MATERIA] => [NOMBRE_MATERIA_VAL] => [DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3 [DESCRIPCION1] => 2.1 La alimentación del adulto sano 2.2 Alimentación durante el embarazo 2.3 Alimentación de la madre lactante 2.4 La alimentación del lactante 2.5 La alimentación en el pre-escolar y escolar 2.6 Alimentación del adolescente 2.7 Alimentación de las personas maduras y en el climaterio 2,8. Alimentación en la edad geriátrica 2.9 Dieta y ejercicio físico 2.10 Alimentación y sociedad [DESCRIPCION2] => [DESCRIPCION3] => [DESCRIPCION1_VAL] => [DESCRIPCION2_VAL] => [DESCRIPCION3_VAL] => [ORDEN] => 2 ) [2] => Array ( [CODIGO_CURSO] => 18721110 [AÑO_CURSO] => 30 [CODIGO] => 4 [NOMBRE_MATERIA] => [NOMBRE_MATERIA_VAL] => [DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3 [DESCRIPCION1] => 3.1 Visita nutricional, prescripción dietética y seguimiento 3.2 Evaluación del consumo de alimentos 3.3 Medidas antropométricas y evaluación clínica 3.4 Análisis clínicos 3.5 Educación nutricional 3.6 Etiquetado de productos alimenticios [DESCRIPCION2] => [DESCRIPCION3] => [DESCRIPCION1_VAL] => [DESCRIPCION2_VAL] => [DESCRIPCION3_VAL] => [ORDEN] => 3 ) [3] => Array ( [CODIGO_CURSO] => 18721110 [AÑO_CURSO] => 30 [CODIGO] => 6 [NOMBRE_MATERIA] => [NOMBRE_MATERIA_VAL] => [DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3 [DESCRIPCION1] => 4.1 Malnutrición energético-protéica y sus repercusiones sobre la salud 4.2 Síndrome metabólico. Patología asociada a la resistencia a la insulina y aterogénesis 4.3 Trastornos nutricionales relacionados con la imagen corporal 4.4 Transtornos gastrointestinales y su repercusión alimentario nutricional 4.5 Nefropatías y enfermedades hepatopancreáticas 4.6 Deficiencias minero-vitamínicas 4.7 Alteraciones neurológicas con repercusión nutricional [DESCRIPCION2] => [DESCRIPCION3] => [DESCRIPCION1_VAL] => [DESCRIPCION2_VAL] => [DESCRIPCION3_VAL] => [ORDEN] => 4 ) [4] => Array ( [CODIGO_CURSO] => 18721110 [AÑO_CURSO] => 30 [CODIGO] => 7 [NOMBRE_MATERIA] => [NOMBRE_MATERIA_VAL] => [DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3 [DESCRIPCION1] => 5.1 Dietas milagro 5.2 Alergias e intolerancias a alimentos 5.3 Errores innatos del metabolismo 5.4 Dietas modificadas 5.5 Nutrición artificial 5.6 Interacciones fármacos-nutrientes 5.7 Hidroterapia [DESCRIPCION2] => [DESCRIPCION3] => [DESCRIPCION1_VAL] => [DESCRIPCION2_VAL] => [DESCRIPCION3_VAL] => [ORDEN] => 5 ) [5] => Array ( [CODIGO_CURSO] => 18721110 [AÑO_CURSO] => 30 [CODIGO] => 2 [NOMBRE_MATERIA] => [NOMBRE_MATERIA_VAL] => [DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3 [DESCRIPCION1] => 6.1 Alimentos funcionales 6.2 Nutracéuticos 6.3 Dieta Mediterránea 6.4 Dietas de adelgazamiento 6.5 Algunos productos para adelgazar [DESCRIPCION2] => [DESCRIPCION3] => [DESCRIPCION1_VAL] => [DESCRIPCION2_VAL] => [DESCRIPCION3_VAL] => [ORDEN] => 6 ) [6] => Array ( [CODIGO_CURSO] => 18721110 [AÑO_CURSO] => 30 [CODIGO] => 5 [NOMBRE_MATERIA] => [NOMBRE_MATERIA_VAL] => [DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3 [DESCRIPCION1] => 7.1 Sustancias tóxicas de origen natural en los alimentos 7.2 Contaminantes biológicos 7.3 Contaminantes químicos 7.4 Tóxicos derivados 7.5 La calidad como prevención de las intoxicaciones alimentarias 7.6. Alcohol [DESCRIPCION2] => [DESCRIPCION3] => [DESCRIPCION1_VAL] => [DESCRIPCION2_VAL] => [DESCRIPCION3_VAL] => [ORDEN] => 7 ) [7] => Array ( [CODIGO_CURSO] => 18721110 [AÑO_CURSO] => 30 [CODIGO] => 8 [NOMBRE_MATERIA] => [NOMBRE_MATERIA_VAL] => [DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3 [DESCRIPCION1] => 8.1 Las plantas medicinales: complementos de salud 8.2 Metabolitos primarios y secundarios 8.3 Empleo de plantas en trastornos metabólicos y de sobrepeso 8.4 Empleo de plantas en patologías cardiovasculares 8.5 Empleo de plantas en trastornos digestivos 8.6 Empleo de plantas en trastornos perimenopáusicos y menopáusicos 8.7. Modificadores de las respuestas inmunes específicas e inespecíficas 8.8. Empleo de plantas en trastornos urinarios 8.9. Empleo de plantas en otros trastornos [DESCRIPCION2] => [DESCRIPCION3] => [DESCRIPCION1_VAL] => [DESCRIPCION2_VAL] => [DESCRIPCION3_VAL] => [ORDEN] => 8 ) [8] => Array ( [CODIGO_CURSO] => 18721110 [AÑO_CURSO] => 30 [CODIGO] => 9 [NOMBRE_MATERIA] => [NOMBRE_MATERIA_VAL] => [DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3 [DESCRIPCION1] => Trabajo Fin de Máster [DESCRIPCION2] => [DESCRIPCION3] => [DESCRIPCION1_VAL] => [DESCRIPCION2_VAL] => [DESCRIPCION3_VAL] => [ORDEN] => 9 ) ) [professors] => Array ( [0] => Array ( [DNI] => uni28659 [NOMBRE_PERSONA] => Houda [APELLIDOS] => Berrada Ramdani [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Profesor/a Titular de Universidad [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [1] => Array ( [DNI] => uni51683 [NOMBRE_PERSONA] => Jesús [APELLIDOS] => Blesa Jarque [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Contratado/a Doctor/a Interino/a [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [2] => Array ( [DNI] => emp37385 [NOMBRE_PERSONA] => Martín [APELLIDOS] => Elorriaga Soriano [PDI] => 4 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => Farmacéutico. [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [3] => Array ( [DNI] => uni47603 [NOMBRE_PERSONA] => Carmen [APELLIDOS] => Escriva Peyro [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Profesor/a Asociado de Universidad [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [4] => Array ( [DNI] => uni8018 [NOMBRE_PERSONA] => María José [APELLIDOS] => Esteve Mas [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Profesor/a Titular de Universidad [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [5] => Array ( [DNI] => uni13054 [NOMBRE_PERSONA] => Mónica [APELLIDOS] => Fernández Franzón [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Profesor/a Titular de Universidad [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [6] => Array ( [DNI] => uni31157 [NOMBRE_PERSONA] => Emilia [APELLIDOS] => Ferrer García [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Profesor/a Titular de Universidad [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [7] => Array ( [DNI] => uni1417 [NOMBRE_PERSONA] => Guillermina [APELLIDOS] => Font Pérez [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Catedrático/a de Universidad [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [8] => Array ( [DNI] => uni1147 [NOMBRE_PERSONA] => Ana María [APELLIDOS] => Frígola Cánoves [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Profesor/a Titular de Universidad [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [9] => Array ( [DNI] => uni25581 [NOMBRE_PERSONA] => Cristina [APELLIDOS] => Juan García [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Ayudante/a Doctor/a [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [10] => Array ( [DNI] => uni9062 [NOMBRE_PERSONA] => Jordi [APELLIDOS] => Mañes Vinuesa [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Catedrático/a de Universidad [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [11] => Array ( [DNI] => uni51839 [NOMBRE_PERSONA] => Lara [APELLIDOS] => Manyes Font [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Ayudante/a Doctor/a [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [12] => Array ( [DNI] => uni54604 [NOMBRE_PERSONA] => Giuseppe [APELLIDOS] => Meca De Caro [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Contratado/a Doctor/a Interino/a [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [13] => Array ( [DNI] => uni1481 [NOMBRE_PERSONA] => Juan Carlos [APELLIDOS] => Moltó Cortés [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Profesor/a Titular de Universidad [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [14] => Array ( [DNI] => uni26141 [NOMBRE_PERSONA] => José Luis [APELLIDOS] => Ríos Cañavate [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Farmacologia. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Catedrático/a de Universidad [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [15] => Array ( [DNI] => uni15439 [NOMBRE_PERSONA] => María José [APELLIDOS] => Ruiz Leal [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Profesor/a Titular de Universidad [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [16] => Array ( [DNI] => uni47764 [NOMBRE_PERSONA] => Juan Antonio [APELLIDOS] => Salmerón Mirón [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Profesor/a Asociado de Universidad [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [17] => Array ( [DNI] => emp26288 [NOMBRE_PERSONA] => Rosa [APELLIDOS] => Sendra Pons [PDI] => 4 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => Lda. en Farmacia. Licenciatura en Farmacia [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) ) [direccio] => Array ( [0] => Array ( [0] => Array ( [DNI] => uni1481 [NOMBRE_PERSONA] => Juan Carlos [APELLIDOS] => Moltó Cortés [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Profesor/a Titular de Universidad [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) ) ) )

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2018/2019

Tipus de curs: Màster Propi

Nombre de crèdits: 60.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 21/02/2019

Data inici: Gener 2019

Data fi: Desembre 2019

Matrícula: 1300 € (import preu públic)

Modalitat: A distancia

Lloc d'impartició: A distancia

Horari: A distància,

Més informació

Objectius del curs

El Màster té la seva base en els coneixements adquirits per l'alumne universitari en l'àrea de salut i ha de cobrir les necessitats dels professionals en aquesta àrea i les de la població als que atenen a la llum de l'atenció sanitària del moment actual, per tant aquestes seran les premisses a tenir en compte per definir objectius específics, adequats i realistes.
El programa a desenvolupar en aquests estudis ha de tenir present que van dirigits a llicenciats, graduats i diplomats universitaris que, en la major part dels casos, són ja professionals amb experiència.
En conseqüència, ha de partir-se en l'aspecte teòric de la situació del nivell de coneixements del titulat format en l'àrea de salut, tenint en compte que alguns han finalitzat els seus estudis fa anys i precisen una actualització dels coneixements segons els avenços científics dels últims anys, i en el pràctic del modus operandi de l'atenció nutricional individual i comunitària existent en els pobles i ciutats de l'Estat mitjançant polítiques de salut.

Leer más

Objectius professionals

Treball en expenedoria d'aliments dietètics i nutracèutics associats a consells nutricionals i saludables

Solicita información

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

FAQS
 
Imprimir la informaciò