9a Edició - Codi 18722260/18721110

Array ( [CODIGO] => 18722260/18721110 [EDICION] => 9 [SITUACION] => Aprobado [SITUACION_BIS] => Retirado [MATRICULA] => 490 [MATRICULA_2] => 0 [MATRICULA_3] => 0 [HORAS] => 28.00 [FECHA_INICIO] => 03/01/2019 [FECHA_FIN] => 30/09/2019 [LUGAR] => A distancia [NOMBRE_EMPRESA_ORGANIZADOR] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal [FECHA_FIN_PREINSCRIPCION] => 21/02/2019 [AREA] => 7 [NOMBRE_EMPRESA_PATROCINADO] => [NOMBRE_EMPRESA_COLABORADOR] => [OBSERVACIONES_PREINSCRIPCION] => [TIPO_DOCENCIA] => A distancia [TIPO_DOCENCIA_1] => 4 [TIPO_DOCENCIA_2] => A distancia [AULA_VIRTUAL_ADEIT] => 0 [TIPO_CURSO] => Postgrado [TIPO_CURSO_1] => Postgrado [DIRECCION_URL] => [AÑO_CURSO] => 30 [URL_VIDEO] => [URL_FACEBOOK] => [URL_TWITTER] => [META_TITLE] => [META_DESCRIPTION] => [META_KEYWORDS] => Curso de Dietética para Enfermería y Podología A Distancia [DIRECCION_CURSO_CORTO] => dietetica-dietoterapia-enfermeria [GESTOR_NOMBRE] => Emilio [GESTOR_APELLIDOS] => Hernández Núnez [GESTOR_EMAIL] => emilio.hernandez@fundacions.uv.es [ADMINISTRATIVO_NOMBRE] => Jorge [ADMINISTRATIVO_APELLIDOS] => Bueno [ADMINISTRATIVO_EMAIL] => jorge.bueno@fundacions.uv.es [ES_INTERNO] => 1 [EMAIL_EXTERNO] => informacion@adeituv.es [PREINSCRIPCION_WEB] => 0 [URL_AULA_VIRTUAL] => [OFERTADO_OTRO] => 0 [ID_CURSO_OFERTADO] => 0 [DESCRIPCION_OFERTADO] => [TELEFONO_EXTERNO] => 96 160 3000 [MATRICULA_PDTE_APROBACION] => [ID_IDIOMA] => [PUBLICAR_WEB] => [area_curs] => Àrea de Salut [NOMBRE_CURSO] => Diploma d'Especialització de Dietética i Dietoteràpia per a Infermeria i Podologia [TITULACION] => Diploma d'Especialització [HORARIO] => A distància, [REQUISITOS_TITULACION] => [REQUISITOS_OTROS] => [ARG_VENTA] => El Diploma de DIETÈTICA I DIETOTERAPIA PER A INFERMERIA I PODOLOGIA té la seva base en els coneixements adquirits per l'alumne universitari en l'àrea de salut i ha de cobrir les necessitats d'aquests professionals pel que fa a adquisició i actualització de coneixements en aquesta àrea. D'una manera àmplia es pot assenyalar que els continguts d'un curs en Dietètica i Dietoteràpia amb experiència professional s'estructuren en: 1 - Conceptes bàsics 2.- Els aliments, els nutrients que aporten i la seva relació amb les malalties 3.- Les substàncies antinutrients i tòxiques que vehiculen els aliments. 4.- Les necessitats de nutrients i energia i les seves recomanacions 5.- L'avaluació nutricional d'individus i comunitats 6.- L'alimentació correcta en les diferents etapes de la vida i en l'esport 7.- L'alimentació correcta adaptada a preferències personals i necessitats culturals o religioses 8.- L'alimentació en el tractament i prevenció de malalties i en la realització de proves diagnòstiques [ARG_VENTA2] => [AÑO_CURSO_DESC] => [MODALIDAD_EVALUACION] => [MODALIDAD_EVALUACION2] => [OBSERVACION_MATRICULA_1] => [OBSERVACION_MATRICULA_2] => [OBSERVACION_MATRICULA_3] => [SALIDA_PROFESIONAL] => Treball en expenedoria d'aliments dietètics i nutracèutics associats a consells nutricionals i saludables [CRITERIO_ADMISION] => [CRITERIO_ADMISION2] => [CRITERIO_ADMISION3] => [FORMACION_APRENDIZAJE] => [FORMACION_APRENDIZAJE2] => [FORMACION_APRENDIZAJE3] => [ANO_CURSO_DESC] => Curs 2018/2019 [programa] => Array ( [0] => Array ( [CODIGO_CURSO] => 18722260/18721110 [AÑO_CURSO] => 30 [CODIGO] => 1 [NOMBRE_MATERIA] => [NOMBRE_MATERIA_VAL] => [DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3 [DESCRIPCION1] => 1.1 Introducción a la nutrición 1.2 Balance energético 1.3 De las recomendaciones nutricionales a las guías dietéticas 1.4 Energía 1.5 Etiquetado nutricional 1.6.Macronutrientes 1.7.Micronutrientes 1.8 Otros componentes naturales de los alimentos 1.9. Grupos de alimentos. Tablas de composición de los alimentos [DESCRIPCION2] => [DESCRIPCION3] => [DESCRIPCION1_VAL] => [DESCRIPCION2_VAL] => [DESCRIPCION3_VAL] => [ORDEN] => 1 ) [1] => Array ( [CODIGO_CURSO] => 18722260/18721110 [AÑO_CURSO] => 30 [CODIGO] => 2 [NOMBRE_MATERIA] => [NOMBRE_MATERIA_VAL] => [DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3 [DESCRIPCION1] => 2.1 La alimentación del adulto sano 2.2 Alimentación durante el embarazo 2.3 Alimentación de la madre lactante 2.4 La alimentación del lactante 2.5 La alimentación en el pre-escolar y escolar 2.6 Alimentación del adolescente 2.7 Alimentación de las personas maduras y en el climaterio 2,8. Alimentación en la edad geriátrica 2.9 Dieta y ejercicio físico 2.10 Alimentación y sociedad [DESCRIPCION2] => [DESCRIPCION3] => [DESCRIPCION1_VAL] => [DESCRIPCION2_VAL] => [DESCRIPCION3_VAL] => [ORDEN] => 2 ) [2] => Array ( [CODIGO_CURSO] => 18722260/18721110 [AÑO_CURSO] => 30 [CODIGO] => 3 [NOMBRE_MATERIA] => [NOMBRE_MATERIA_VAL] => [DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3 [DESCRIPCION1] => 3.1 Visita nutricional, prescripción dietética y seguimiento 3.2 Evaluación del consumo de alimentos 3.3 Medidas antropométricas y evaluación clínica 3.4 Análisis clínicos 3.5 Educación nutricional 3.6 Etiquetado de productos alimenticios [DESCRIPCION2] => [DESCRIPCION3] => [DESCRIPCION1_VAL] => [DESCRIPCION2_VAL] => [DESCRIPCION3_VAL] => [ORDEN] => 3 ) [3] => Array ( [CODIGO_CURSO] => 18722260/18721110 [AÑO_CURSO] => 30 [CODIGO] => 4 [NOMBRE_MATERIA] => [NOMBRE_MATERIA_VAL] => [DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3 [DESCRIPCION1] => 4.1 Malnutrición energético-protéica y sus repercusiones sobre la salud 4.2 Síndrome metabólico. Patología asociada a la resistencia a la insulina y aterogénesis 4.3 Trastornos nutricionales relacionados con la imagen corporal 4.4 Transtornos gastrointestinales y su repercusión alimentario nutricional 4.5 Nefropatías y enfermedades hepatopancreáticas 4.6 Deficiencias minero-vitamínicas 4.7 Alteraciones neurológicas con repercusión nutricional [DESCRIPCION2] => [DESCRIPCION3] => [DESCRIPCION1_VAL] => [DESCRIPCION2_VAL] => [DESCRIPCION3_VAL] => [ORDEN] => 4 ) ) [professors] => Array ( [0] => Array ( [DNI] => emp37385 [NOMBRE_PERSONA] => Martín [APELLIDOS] => Elorriaga Soriano [PDI] => 4 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => Farmacéutico. [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [1] => Array ( [DNI] => uni47603 [NOMBRE_PERSONA] => Carmen [APELLIDOS] => Escriva Peyro [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Profesor/a Asociado de Universidad [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [2] => Array ( [DNI] => uni8018 [NOMBRE_PERSONA] => María José [APELLIDOS] => Esteve Mas [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Profesor/a Titular de Universidad [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [3] => Array ( [DNI] => uni13090 [NOMBRE_PERSONA] => Julio Jorge [APELLIDOS] => Fernández Garrido [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Contratado/a Doctor/a [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [4] => Array ( [DNI] => uni1147 [NOMBRE_PERSONA] => Ana María [APELLIDOS] => Frígola Cánoves [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Profesor/a Titular de Universidad [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [5] => Array ( [DNI] => uni2022 [NOMBRE_PERSONA] => María José [APELLIDOS] => Gabaldón Coronado [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament d'Infermeria. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Profesor/a Titular de Escuela Universitaria [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [6] => Array ( [DNI] => uni54665 [NOMBRE_PERSONA] => Cristina [APELLIDOS] => Juan García [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Profesor/a Titular de Universidad [NPI] => I6129 [EMAIL_FACULTAD] => Cristina.Juan@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [7] => Array ( [DNI] => uni9062 [NOMBRE_PERSONA] => Jordi [APELLIDOS] => Mañes Vinuesa [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Catedrático/a de Universidad [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [8] => Array ( [DNI] => uni51839 [NOMBRE_PERSONA] => Lara [APELLIDOS] => Manyes Font [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Ayudante/a Doctor/a [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [9] => Array ( [DNI] => uni29908 [NOMBRE_PERSONA] => María Isabel [APELLIDOS] => Trapero Gimeno [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament d'Infermeria. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Contratado/a Doctor/a [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) ) [direccio] => Array ( [0] => Array ( [0] => Array ( [DNI] => uni1481 [NOMBRE_PERSONA] => Juan Carlos [APELLIDOS] => Moltó Cortés [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Profesor/a Titular de Universidad [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) ) ) )

Diploma d'Especialització de Dietética i Dietoteràpia per a Infermeria i Podologia


Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2018/2019

Tipus de curs: Diploma d'Especialització

Nombre de crèdits: 28.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 21/02/2019

Data inici: Gener 2019

Data fi: Setembre 2019

Matrícula: 490 € (import preu públic)

Modalitat: A distancia

Lloc d'impartició: A distancia

Horari: A distància,

Més informació

Objectius del curs

El Diploma de DIETÈTICA I DIETOTERAPIA PER A INFERMERIA I PODOLOGIA té la seva base en els coneixements adquirits per l'alumne universitari en l'àrea de salut i ha de cobrir les necessitats d'aquests professionals pel que fa a adquisició i actualització de coneixements en aquesta àrea.
D'una manera àmplia es pot assenyalar que els continguts d'un curs en Dietètica i Dietoteràpia amb experiència professional s'estructuren en:
1 - Conceptes bàsics

Leer más

Objectius professionals

Treball en expenedoria d'aliments dietètics i nutracèutics associats a consells nutricionals i saludables

Solicita información

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

FAQS
 
Imprimir la informaciò