1a Edició - Codi 15113220

Array ( [CODIGO] => 15113220 [EDICION] => 1 [SITUACION] => Aprobado [SITUACION_BIS] => Suspendido [MATRICULA] => 1600 [MATRICULA_2] => 0 [MATRICULA_3] => 0 [HORAS] => 14.00 [FECHA_INICIO] => 09/02/2016 [FECHA_FIN] => 23/06/2016 [LUGAR] => Escuela de Hostelería Gambrinus [NOMBRE_EMPRESA_ORGANIZADOR] => Departament d'Economia Aplicada [FECHA_FIN_PREINSCRIPCION] => 15/01/2016 [AREA] => 1 [NOMBRE_EMPRESA_PATROCINADO] => [NOMBRE_EMPRESA_COLABORADOR] => Federación Empresarial de Hostelería de la Valencia [OBSERVACIONES_PREINSCRIPCION] => [TIPO_DOCENCIA] => Presencial [TIPO_DOCENCIA_1] => 1 [TIPO_DOCENCIA_2] => Presencial [AULA_VIRTUAL_ADEIT] => 0 [TIPO_CURSO] => Postgrado [TIPO_CURSO_1] => Especialización [DIRECCION_URL] => [AÑO_CURSO] => 27 [URL_VIDEO] => [URL_FACEBOOK] => [URL_TWITTER] => [META_TITLE] => [META_DESCRIPTION] => [META_KEYWORDS] => [DIRECCION_CURSO_CORTO] => gestion-empresas-restauracion [GESTOR_NOMBRE] => Laura [GESTOR_APELLIDOS] => Ramírez Girbés [GESTOR_EMAIL] => laura.ramirez@fundacions.uv.es [ADMINISTRATIVO_NOMBRE] => Charo [ADMINISTRATIVO_APELLIDOS] => Vázquez Santos [ADMINISTRATIVO_EMAIL] => charo.vazquez@fundacions.uv.es [ES_INTERNO] => 1 [EMAIL_EXTERNO] => informacion@adeituv.es [PREINSCRIPCION_WEB] => 0 [URL_AULA_VIRTUAL] => [OFERTADO_OTRO] => 0 [ID_CURSO_OFERTADO] => 0 [DESCRIPCION_OFERTADO] => [TELEFONO_EXTERNO] => 963 262 600 [MATRICULA_PDTE_APROBACION] => [ID_IDIOMA] => [PUBLICAR_WEB] => [area_curs] => Àrea de Direcció i Gestió Empresarial [NOMBRE_CURSO] => Diploma d'Especialització Professional Universitari en Gestió d'Empreses de Restauració [TITULACION] => Diploma d'Especialització [HORARIO] => Dimarts i dijous de 10 a 14 h., [REQUISITOS_TITULACION] => Diplomats, Llicenciats, Graduats, Enginyers. Professionals amb acreditació d'experiència directiva i de gestió en restauració [REQUISITOS_OTROS] => [ARG_VENTA] => El sector de l'hostaleria i la restauració té un pes cada vegada més important dins de l'estructura productiva espanyola per a la població resident com a element clau de l'oferta turística en els mercats nacionals i internacionals. En el curs es donaran coneixements i competències per a millorar la trajectòria de les empreses de restauració amb la realització d'una anàlisi de la situació del sector en els mercats, internacionals i nacionals, i l'aprofundiment en la forma de contribuir a augmentar els beneficis privats i els socials en el camp de la restauració. [ARG_VENTA2] => [AÑO_CURSO_DESC] => [MODALIDAD_EVALUACION] => En les classes teòriques el professorat posarà a disposició de l'estudiant coneixements sobre el sector i els arguments bàsics procedents de les ciències empresarials que es requerixen per a orientar adequadament la gestió actual en restauració. En les classes pràctiques, professionals del sector compartiran la seua experiència a través d'exposicions i exercicis sobre casos reals o simulats amb l'objectiu que l'estudiant aprenga a manejar competències i habilitats típiques de l'empresari restaurador en els distints àmbits del procés de producció. [MODALIDAD_EVALUACION2] => [OBSERVACION_MATRICULA_1] => [OBSERVACION_MATRICULA_2] => [OBSERVACION_MATRICULA_3] => [SALIDA_PROFESIONAL] => [CRITERIO_ADMISION] => [CRITERIO_ADMISION2] => [CRITERIO_ADMISION3] => [FORMACION_APRENDIZAJE] => [FORMACION_APRENDIZAJE2] => [FORMACION_APRENDIZAJE3] => [ANO_CURSO_DESC] => Curs 2015/2016 [programa] => Array ( ) [professors] => Array ( ) )

Diploma d'Especialització Professional Universitari en Gestió d'Empreses de Restauració


Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2015/2016

Tipus de curs: Diploma d'Especialització

Nombre de crèdits: 14.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 15/01/2016

Data inici: Febrer 2016

Data fi: Juny 2016

Matrícula: 1600 € (import preu públic)

Modalitat: Presencial

Col·laborador: Federación Empresarial de Hostelería de la Valencia

Lloc d'impartició: Escuela de Hostelería Gambrinus

Horari: Dimarts i dijous de 10 a 14 h.,

Més informació

Objectius del curs

El sector de l'hostaleria i la restauració té un pes cada vegada més important dins de l'estructura productiva espanyola per a la població resident com a element clau de l'oferta turística en els mercats nacionals i internacionals. En el curs es donaran coneixements i competències per a millorar la trajectòria de les empreses de restauració amb la realització d'una anàlisi de la situació del sector en els mercats, internacionals i nacionals, i l'aprofundiment en la forma de contribuir a augmentar els beneficis privats i els socials en el camp de la restauració.

Solicita información

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

FAQS
 
Imprimir la informaciò