6a Edició - Codi 18723160

Array ( [CODIGO] => 18723160 [EDICION] => 6 [SITUACION] => Aprobado [SITUACION_BIS] => Retirado [MATRICULA] => 400 [MATRICULA_2] => 0 [MATRICULA_3] => 0 [HORAS] => 16.00 [FECHA_INICIO] => 15/01/2019 [FECHA_FIN] => 15/09/2019 [LUGAR] => A distancia [NOMBRE_EMPRESA_ORGANIZADOR] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal [FECHA_FIN_PREINSCRIPCION] => 21/02/2019 [AREA] => 7 [NOMBRE_EMPRESA_PATROCINADO] => [NOMBRE_EMPRESA_COLABORADOR] => [OBSERVACIONES_PREINSCRIPCION] => [TIPO_DOCENCIA] => A distancia [TIPO_DOCENCIA_1] => 4 [TIPO_DOCENCIA_2] => A distancia [AULA_VIRTUAL_ADEIT] => 0 [TIPO_CURSO] => Postgrado [TIPO_CURSO_1] => Postgrado [DIRECCION_URL] => [AÑO_CURSO] => 30 [URL_VIDEO] => [URL_FACEBOOK] => [URL_TWITTER] => [META_TITLE] => [META_DESCRIPTION] => [META_KEYWORDS] => Curso en Alimentación Natural A Distancia [DIRECCION_CURSO_CORTO] => alimentacion-natural-dietetica [GESTOR_NOMBRE] => Emilio [GESTOR_APELLIDOS] => Hernández Núnez [GESTOR_EMAIL] => emilio.hernandez@fundacions.uv.es [ADMINISTRATIVO_NOMBRE] => Jorge [ADMINISTRATIVO_APELLIDOS] => Bueno [ADMINISTRATIVO_EMAIL] => jorge.bueno@fundacions.uv.es [ES_INTERNO] => 1 [EMAIL_EXTERNO] => informacion@adeituv.es [PREINSCRIPCION_WEB] => 0 [URL_AULA_VIRTUAL] => [OFERTADO_OTRO] => 0 [ID_CURSO_OFERTADO] => 0 [DESCRIPCION_OFERTADO] => [TELEFONO_EXTERNO] => 96 160 3000 [MATRICULA_PDTE_APROBACION] => [ID_IDIOMA] => [PUBLICAR_WEB] => [area_curs] => Àrea de Salut [NOMBRE_CURSO] => Expert Universitari en Alimentació Natural, Dietètica i Herboristeria [TITULACION] => Expert Universitari [HORARIO] => A distància, [REQUISITOS_TITULACION] => - Títol oficial espanyol o estranger que done accés a ensenyaments oficials de postgrau i/o professionals que pertanyen a làmbit del curs o que cumplisquen mínim els requisits dentrada a la Universitat. - Estudiants als quals queda menys d'un 10% per a obtenir el títol de grau, condicionat a l'obtenció del títol en el mateix any acadèmic. [REQUISITOS_OTROS] => [ARG_VENTA] => L'objectiu del programa consistirà a impulsar el desenrotllament dels coneixements sobre alimentació, dietètica, complements dietètics i herbodietética, així com desenrotllar activitats per a l'aplicació pràctica en els establiments destinats a la venda d'estos productes. Quan açò s'aconseguisca, estos i estes professionals hauran adquirit una major professionalitat tant a nivell individual com per als i les clients que s'acosten a estos establiments. [ARG_VENTA2] => [AÑO_CURSO_DESC] => [MODALIDAD_EVALUACION] => [MODALIDAD_EVALUACION2] => [OBSERVACION_MATRICULA_1] => [OBSERVACION_MATRICULA_2] => [OBSERVACION_MATRICULA_3] => [SALIDA_PROFESIONAL] => Ocupació en parafarmacia, herboristería, alimentació i dietètica [ANO_CURSO_DESC] => Curs 2018/2019 [programa] => Array ( [0] => Array ( [CODIGO_CURSO] => 18723160 [AÑO_CURSO] => 30 [CODIGO] => 1 [NOMBRE_MATERIA] => [NOMBRE_MATERIA_VAL] => [DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3 [DESCRIPCION1] => 1.1 Nutrientes y su utilización por el organismo 1.2 Energía 1.3 Necesidades, recomendaciones, objetivos nutricionales y guías alimentarias 1.4 Compuestos antinutrientes 1.5 Etiquetado nutricional 1.6 Dieta del adulto sano 1.7 Dietas en embarazo 1.8 Dietas para la madre lactante 1.9 Dietas para el lactante 1.10 Alimentación del pre-escolar y escolar 1.11 Alimentación del adolescente 1.12 Alimentación geriátrica 1.13 Dieta y ejercicio físico 1.14 Alimentación motivada por preferencias personales y culturales o religiosas [DESCRIPCION2] => [DESCRIPCION3] => [DESCRIPCION1_VAL] => [DESCRIPCION2_VAL] => [DESCRIPCION3_VAL] => [ORDEN] => 1 ) [1] => Array ( [CODIGO_CURSO] => 18723160 [AÑO_CURSO] => 30 [CODIGO] => 2 [NOMBRE_MATERIA] => [NOMBRE_MATERIA_VAL] => [DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3 [DESCRIPCION1] => 2.1 Tablas de composición y grupos de alimentos 2.2 Alimentos de origen animal 2.3 Alimentos proteicos de origen vegetal 2.4 Alimentos reguladores de origen vegetal 2.5 Aceites y grasas 2.6 Agua y bebidas 2.7 Alimentos funcionales 2.1 Tablas de composición y grupos de alimentos 2.2 Alimentos de origen animal 2.3 Alimentos proteicos de origen vegetal 2.4 Alimentos reguladores de origen vegetal 2.5 Aceites y grasas 2.6 Agua y bebidas 2.7 Alimentos funcionales [DESCRIPCION2] => [DESCRIPCION3] => [DESCRIPCION1_VAL] => [DESCRIPCION2_VAL] => [DESCRIPCION3_VAL] => [ORDEN] => 2 ) [2] => Array ( [CODIGO_CURSO] => 18723160 [AÑO_CURSO] => 30 [CODIGO] => 3 [NOMBRE_MATERIA] => [NOMBRE_MATERIA_VAL] => [DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3 [DESCRIPCION1] => 3.1 Productos dietéticos y especiales 3.2 Alimentos infantiles. Clasificación, evaluación nutricional y legislación 3.3 Alimentos para distintas situaciones fisiológicas. Clasificación, evaluación nutricional y legislación 3.4 Alimentos para situaciones de esfuerzo evaluación nutricional y legislación 3.1 Productos dietéticos y especiales 3.2 Alimentos infantiles. Clasificación, evaluación nutricional y legislación 3.3 Alimentos para distintas situaciones fisiológicas. Clasificación, evaluación nutricional y legislación 3.4 Alimentos para situaciones de esfuerzo físico y desgaste. Clasificación, evaluación nutricional y legislación 3.5 Alimentos para regímenes nutricionales. Clasificación, evaluación nutricional y legislación 3.6 Alimentos considerados tradicionalmente como específicos para regímenes dietéticos. Clasificación, evaluación nutricional y legislación [DESCRIPCION2] => [DESCRIPCION3] => [DESCRIPCION1_VAL] => [DESCRIPCION2_VAL] => [DESCRIPCION3_VAL] => [ORDEN] => 3 ) [3] => Array ( [CODIGO_CURSO] => 18723160 [AÑO_CURSO] => 30 [CODIGO] => 4 [NOMBRE_MATERIA] => [NOMBRE_MATERIA_VAL] => [DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3 [DESCRIPCION1] => 4.1 Las plantas medicinales: complementos de salud 4.2 Metabolitos primarios y secundarios 4.3 Empleo de plantas en trastornos metabólicos y de sobrepeso 4.4 Empleo de plantas en patologías cardiovasculares 4.5 Empleo de plantas en trastornos digestivos 4.6 Empleo de plantas en trastornos perimenopáusicos y menopáusicos 4.7. Modificadores de las respuestas inmunes específicas e inespecíficas 4.8. Empleo de plantas en trastornos urinarios 4.9. Empleo de plantas en otros trastornos [DESCRIPCION2] => [DESCRIPCION3] => [DESCRIPCION1_VAL] => [DESCRIPCION2_VAL] => [DESCRIPCION3_VAL] => [ORDEN] => 4 ) ) [professors] => Array ( [0] => Array ( [DNI] => uni28659 [NOMBRE_PERSONA] => Houda [APELLIDOS] => Berrada Ramdani [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Profesor/a Titular de Universidad [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [1] => Array ( [DNI] => uni8018 [NOMBRE_PERSONA] => María José [APELLIDOS] => Esteve Mas [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Profesor/a Titular de Universidad [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [2] => Array ( [DNI] => uni1147 [NOMBRE_PERSONA] => Ana María [APELLIDOS] => Frígola Cánoves [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Profesor/a Titular de Universidad [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [3] => Array ( [DNI] => uni9062 [NOMBRE_PERSONA] => Jordi [APELLIDOS] => Mañes Vinuesa [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Catedrático/a de Universidad [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [4] => Array ( [DNI] => uni1481 [NOMBRE_PERSONA] => Juan Carlos [APELLIDOS] => Moltó Cortés [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Profesor/a Titular de Universidad [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [5] => Array ( [DNI] => uni26141 [NOMBRE_PERSONA] => José Luis [APELLIDOS] => Ríos Cañavate [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Farmacologia. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Catedrático/a de Universidad [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [6] => Array ( [DNI] => emp40996 [NOMBRE_PERSONA] => Rosa [APELLIDOS] => Sendra Pons [PDI] => 4 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => Farmacéutica Titular. Farmacia Rosa Sendra Pons [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [7] => Array ( [DNI] => uni52663 [NOMBRE_PERSONA] => Josefa [APELLIDOS] => Tolosa Chelós [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Profesor/a Asociado de Universidad [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) ) [direccio] => Array ( [0] => Array ( [0] => Array ( [DNI] => uni47262 [NOMBRE_PERSONA] => Jordi [APELLIDOS] => Mañes Vinuesa [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Catedrático/a de Universidad [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) ) ) )

Expert Universitari en Alimentació Natural, Dietètica i Herboristeria


Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2018/2019

Tipus de curs: Expert Universitari

Nombre de crèdits: 16.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 21/02/2019

Data inici: Gener 2019

Data fi: Setembre 2019

Matrícula: 400 € (import preu públic)

Requisits d'accés: - Títol oficial espanyol o estranger que done accés a ensenyaments oficials de postgrau i/o professionals que pertanyen a làmbit del curs o que cumplisquen mínim els requisits dentrada a la Universitat. - Estudiants als quals queda menys d'un 10% per a obtenir el títol de grau, condicionat a l'obtenció del títol en el mateix any acadèmic.

Modalitat: A distancia

Lloc d'impartició: A distancia

Horari: A distància,

Més informació

Objectius del curs

L'objectiu del programa consistirà a impulsar el desenrotllament dels coneixements sobre alimentació, dietètica, complements dietètics i herbodietética, així com desenrotllar activitats per a l'aplicació pràctica en els establiments destinats a la venda d'estos productes. Quan açò s'aconseguisca, estos i estes professionals hauran adquirit una major professionalitat tant a nivell individual com per als i les clients que s'acosten a estos establiments.

Objectius professionals

Ocupació en parafarmacia, herboristería, alimentació i dietètica

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Per favor, verifica que no eres un robot.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.


SI, ENVIA
FAQS
 
Imprimir la informaciò